Cele mai vandute medicamente :Nurofenul cel mai vandut medicament fara reteta din Romania

Postat la 02 octombrie 2009 73 afişări

Pe rafturile farmaciilor din centrul Bucurestiului, dupa ce treci de zona dedicata cosmeticelor si parafarmaceuticelor, in spatele ghiseului, iti atrag atentia cutiile cu bulina multicolora de Nurofen, asezate central intre cele de Algozone si Panadol.

Va recomand Nurofen Plus", este sfatul pe care farmacistele aceleiasi unitati il dau la solicitarea unui client interesat de un produs impotriva durerii. Tot Nurofen ar putea fi recomandarea farmacistilor si in cazul racelii atat la adulti, cat si la copii.

Aceste recomandari cumulate cu investitii in promovare de milioane de euro au urcat Nurofen pe prima pozitie in topul celor mai vandute medicamente fara prescriptie (OTC-uri) de pe piata locala, insa ii asigura si un loc in top zece general al celor mai vandute medicamente din Romania.

Cititi mai multe despre cele mai vandute medicamente din Romania pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Msedicamente,
Nurofen,
farmacie,
vanzari
/actualitate/afaceri/cele-mai-vandute-medicamente-nurofenul-cel-mai-vandut-medicament-fara-reteta-din-romania-4953673
4953673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.