Cel mai rasunator faliment imobiliar.

Postat la 11 decembrie 2009 30 afişări

Proiect de 1,9 miliarde de euro, esuat: S-a ales praful de „miniorasul” din Buftea. 125 ha de teren scoase la licitatie de lichidatori

Saptamana viitoare va fi organizata o licitatie pentru vanzarea terenului. Proiectul presupunea constructia a 6.000 de locuinte.

Firma EFG Crevedia Development, administrata de investitori britanici care intentionau sa construiasca circa 6.000 de locuinte in zona localitatii Buftea din apropierea Capitalei, se afla in lichidare, iar terenul cu o suprafata de 124,16 hectare a fost deja scos la licitatie de catre lichidatorul PricewaterhouseCoopers (PwC) in primul faliment rasunator din piata imobiliara.

EFG Crevedia avea datorii la sfarsitul anului trecut de circa 21 de milioane de euro, potrivit site-ului Ministerului de Finante, cea mai mare parte a sumei fiind datorata catre banca Raiffeisen, in urma unui imprumut acordat pentru achizitia terenului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cel-mai-rasunator-faliment-imobiliar-5172095
5172095
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.