Cel mai mare salariu din farma: 24.000 euro/luna

Postat la 12 aprilie 2010 99 afişări

Robert Popescu, CEO al A&D Pharma, si-a dublat salariul in 2009 Grupul A&D Pharma are afaceri de 500 mil. euro, cu 100% mai mult fata de 2005 Vanzarile de medicamente si bugetul casei de sanatate s-au dublat in ultimii 4 ani.

Industria de sanatate, care are cele mai mari plangeri la adresa statului, este de fapt unul dintre castigatorii crizei economice si sectorul cu cel mai puternic avant din ultimii cinci ani, atat vanzarile de medicamente, cat si bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate dublandu-se in aceasta perioada.

Date recente arata ca Robert Popescu, CEO al grupului A&D Pharma, cel mai mare jucator din industria locala de medicamente, a avut anul trecut un castig brut de 406.000 de euro, adica aproape 24.000 de euro net lunar, cel mai mare salariu facut public al unui executiv roman si probabil cel mai mare salariu din industria de sanatate tinand cont de marimea companiei.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-salariu-din-farma-24-000-euro-luna-5874174
5874174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.