Cea mai puternica masina de politie din Romania

Postat la 30 aprilie 2009 278 afişări

Secţia de Poliţie Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române va primi spre testare un autoturism SEAT Leon Cupra de 240 CP pentru patrularea pe Autostrada Soarelui.

Modelul SEAT Leon Cupra se va afla în folosinţa Secţiei de Poliţie Autostrăzi pe întreaga perioadă a verii până în luna Noiembrie. Modelul oferit de Porsche România, importatorul mărcii SEAT, a fost dotat cu toate sistemele specifice maşinilor de Poliţie rutieră: sistem radar de ultimă generaţie Decatur Electronics Genesis II Select, Sistem de înregistrare video Martel Electronics MDE2,

funcţie antidetector radar.

SEAT Leon Cupra este cel mai puternic model de serie al mărcii SEAT produs până în momentul de faţă. Cu o maşină ce accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 6,4 secunde şi atinge o viteză maximă de 247 km/h, Poliţia va avea la îndemână în premieră în România performanţe de excepţie la patrularea pe autostradă.

Reprezentantul Inspectoratului General al Poliţiei, Seful Secţiei de Poliţie Autostrăzi, Comisarul Şef de Poliţie, George Grigore a declarat la livrarea maşinii: “Suntem foarte încântaţi de această iniţiativă. Ne bucurăm că eforturile noastre de a asigura un trafic sigur şi civilizat ne sunt împărtăşite şi că vom avea la dispoziţie spre testare o maşină atât de performantă. Vom avea posibilitatea de a acţiona cu maximă rapiditate pe un tronson unde şoferii sunt tentaţi să depăşească limita legală de viteza.”

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cea-mai-puternica-masina-de-politie-din-romania-4262337
4262337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.