Ce spune presa internaţională, despre Simona Halep

Autor: Cosmin Pirv Postat la 21 octombrie 2022 163 afişări

Presa internaţională scrie pe larg vineri despre suspendarea provizorie de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis a Simonei Halep pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an.

Ce spune presa internaţională, despre Simona Halep

„Şoc în lumea tenisului. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a confirmat că Simona Halep, în vârstă de 31 de ani, a fost suspendată pentru dopaj. ITIA i-a trimis româncei, fost număr unu mondial şi actualul număr 9 în clasament, o notificare de încălcare a regulilor antidoping la 7 octombrie 2022”, scrie Gazzeta dello Sport.

Agenţia Reuters notează că Simona Halep a negat că a luat cu bună ştiinţă vreo substanţă interzisă şi anunţă că începe cel mai greu „meci” din viaţa ei.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost depistată pozitiv la o substanţă numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică”, a scris ea pe Twitter.

„Simona Halep: Fostul număr unu mondial a fost suspendat provizoriu pentru dopaj”, notează BBC Sport.

„Dubla campioană de Mare Şlem Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului, după ce a picat un test antidoping în timpul US Open din august”, scrie AP.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenţia Internaţională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunţase anterior că îşi încheie sezonul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tenis,
simona halep,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.