Ce se intampla cu conturile tale de pe Internet dupa moarte?

Postat la 05 iunie 2010 35 afişări

Nu s-a inventat inca formula magica a tineretii fara batranete si a vietii fara de moarte. Iar conturile online ale multora dintre noi sunt mai "murdare" decat strazile din Bucuresti dupa topirea zapezii. Asa ca nu ar strica sa aflam cum ramane cu aceste alter egouri virtuale dupa ce murim si cum putem evita sa fim surprinsi cu garda jos.

Te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu conturile tale de e-mail si de pe diverse retele de socializare daca mori? Stii cine poate obtine acces la ele si, implicit, la informatii strict personale? Fiecare companie are propria politica in astfel de cazuri.

In octombrie anul trecut, Max Kelly, seful departamentului de securitate al companiei Facebook, anunta ca profilurile utilizatorilor decedati vor fi transformate in "memoriale". Astfel, orice incercare de logare in cont este blocata, in timp ce wall-ul ramane activ, pentru ca prietenii si familia sa poata lasa mesaje de condoleante.

Decizia Facebook nu a venit la intamplare, ci dupa un update al paginii principale, care a facut ca numerosi utilizatori sa primeasca tot felul de invitatii de la prieteni care nu mai erau printre noi.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Facebook,
cont,
utilizator,
moarte
/actualitate/afaceri/ce-se-intampla-cu-conturile-tale-de-pe-internet-dupa-moarte-6284952
6284952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.