CBRE: Tranzactiile imobiliare au inceput sa creasca in Europa

Postat la 27 iulie 2009 14 afişări

Volumul de tranzactii de investii cu active imobiliare a crescut in al doilea trimestru din 2009, fata de primul trimestru, cu 12%, pe fondul stabilizarii randamentelor de investii (yield-uri), se arata intr-un studiu realizat de compania de consultanta imobiliara CB Richard Ellis

Volumul de investii imobiliare comerciale din Europa s-a ridicat in al doilea trimestru la 13 miliarde de euro, in crestere cu 12% fata de 11,6 miliarde de euro in primele trei luni ale acestui an. "Desi cresterea activitatii de investitii pan-europene in cel de-al doilea trimestru este relativ modesta, rezultatele indica o imbunatatire a increderii investitorilor", se arata in studiul CB Richard Ellis.

 

Compania noteaza ca imbunatatirea nivelului de activitate pe acest segment nu va deveni relevanta in termeni ai tranzactiilor finalizate decat in ultimele trei sau patru luni ale anului, si asta deoarece finalizarea tranzactiilor necesita o perioada mult mai indelungata de timp iar lunile iulie – august sunt, prin traditie, "linistite" din punct de vedere al activitatii investitorilor.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cbre-tranzactiile-imobiliare-au-inceput-sa-creasca-in-europa-4697332
4697332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.