CBRE aduce clienti la Eurisko

Postat la 18 februarie 2008 1 afişăre

CB Richard Ellis Eurisko, firma rezultata dupa ce CB Richard Ellis a cumparat compania de consultanta imobiliara Eurisko, a inceput deja sa atraga clienti internationali.

"Clientii au inceput sa curga", a declarat Radu Lucianu, country manager al firmei de consultanta imobiliara.

"CB Richard Ellis ne spuneau inainte (de perfectarea achizitiei - n.red.) ca au clienti interesati de Romania si ne-au sugerat sa-i preluam noi, dar am considerat ca nu ar fi corect sa lucram cu clientii lor pana nu va fi semnat contractul", a precizat Lucianu. "La fel de bine, tranzactia putea sa nu se mai incheie", a adaugat managerul CBRE Eurisko.

CB Richard Ellis a cumparat in urma cu zece zile cea mai mare companie de intermediere imobiliara fondata de antreprenori locali, Eurisko, pentru care a platit 35 de milioane de dolari (24 de milioane de euro).

Lucianu a explicat ca pe piata romaneasca sunt mai multe companii care ezitau intre a lucra cu echipa Eurisko sau cu una dintre firmele internationale de real estate, prezente in Romania. "Nu am niciun dubiu ca multi dintre clientii indecisi vor alege sa lucreze cu noi".

Prin vocea lui Lucianu, CB Richard Ellis Eurisko si-a anuntat obiectivul de a deveni numarul unu pe piata locala a consultantei imobiliare, pozitie ocupata in prezent de divizia locala a Colliers International. Anul trecut, Eurisko a realizat venituri de 14,3 milioane de euro si estimeaza o cifra de afaceri de 25 de milioane de euro pentru acest an. Colliers anunta in toamna ca va incheia anul cu afaceri de 30 de milioane de dolari (22 milioane de euro) si estima pentru 2008 venituri in crestere cu 30% (aproximativ 29 milioane de euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cbre-aduce-clienti-la-eurisko-2392031
2392031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.