Catedrala Mantuirii Neamului se ieftineste si se face cu o firma din Bacau

Postat la 03 iulie 2010 30 afişări

Proiectul pentru realizarea Ansamblului arhitectural "Catedrala Mântuirii Neamului" a fost castigat de o firma din Bacau, clasata pe locul II, intrucat nicio lucrare nu a obtinut peste 90 de puncte, valoarea acestuia fiind de aproximativ 100 milioane euro, jumatate din cat a fost estimat initial.

PS Ciprian Campineanul, episcop vicar patriarhal, a anuntat vineri rezultatul concursului de proiectare pentru realizarea Catedralei Mantuirii Neamului.

Astfel, premiul al doilea cu 81,52 de puncte a fost castigat de proiectul numarul 2, realizat de SC Vanel Exim SRL Bacau care va incheia cu Patriarhia Romana contractul de proiectare complet.

Premiul al III lea a revenit SC West Group Arhitecture SRL Bucuresti care va primi 30.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/catedrala-mantuirii-neamului-se-ieftineste-si-se-face-cu-o-firma-din-bacau-6484916
6484916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.