Câtă apă trebuie să bei? O formulă simplă clarifică această problemă

Postat la 23 iunie 2017 523 afişări

De multe ori, nu reuşim bem o cantitate suficientă de apă care este necesară organismului mai ales pe timp de vară. ”The Independent” dezvăluie care formula care calculează câtă apă trebuie să bem pe zi.

Câtă apă trebuie să bei? O formulă simplă clarifică această problemă

Oamenii pot muri mai repede din cauza deshidratării decât din lipsa hranei, acest lucru dovedind cât de important este consumul de apă pentru organism, scrie Mediafax.

Apa are numeroase foloase, de la reglarea digestiei, până la susţinerea funcţiei creierului şi la menţinerea hidratării pielii şi a părului.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că cei mai mulţi specialişti sugerează consumul a 2 litri de apă pe zi, nu există un număr exact cu privire la cantitatea de apă pe care ar trebui să o bea fiecare persoană.

Vezi aici cum calculezi câtă apă trebuie să bei pe zi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apa,
problema,
organism,
refuz,
alegere,
consum

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.