Carpatair mizeaza pe destinatii est-europene si romanesti pentru Valentine’s Day

Postat la 08 februarie 2010 14 afişări

Carpatair, companie aeriana full-service cu hub in Timisoara, lanseaza cu ocazia Sf. Valentin, un programul promotional prin care clientii pot beneficia de transport si cazare la preturi preferentiale pentru 4 destinatii din Romania si 3 in strainatate.

Promotia este valabila pentru vanzari in perioada 03 feb -16 feb, iar pentru calatorii in intervalul 12-16 februarie. Clientii vor putea achizitiona biletul de avion (online sau prin intermediul agentiilor de turism) dupa care pot solicita serviciului Client Service Carpatair rezervare la hotelurile promovate in aceasta oferta la preturi speciale pentru pasagerii Carpatair. O parte din hotelurile incluse in program au servicii speciale cu aceasta ocazie, servicii care includ o sticla de vin gratuit sau discounturi de 50% la serviciile de restaurant & bar in camera.

In cadrul acestei promotii, tarifele pentru biletul de avion incep de la 35 euro+taxe (one way), iar cele de cazare de la 35 euro/noapte. Tariful total al unui pachet pentru un weekend in tara, in oricare din cele 4 destinatii (Constanta, Iasi, Timisoara, Sibiu) porneste de la 70 euro+taxele pentru aeroport/persoana. Pentru cele 3 destinatii externe (Chisinau, Odessa, Lviv), tarifele pornesc de la 105 euro+taxele pentru aeroport/persoana.

Cele sapte orase promovate de Carpatair pentru Weekend-ul Indragostitilor: Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara, Chisinau, Lviv, Odesa

"In acest an am decis sa promovam orasele din Romania oferindu-le atat clientilor romani cat si celor straini motive puternice sa ramana sau sa vina in tara de Sf. Valentin. O alta noutate a acestui an este faptul ca le oferim clientilor preturi speciale la cazare, ajutandu-i in acelasi timp in procesul de rezervare", a declarat Paula Ardelean, vicepresedinte Marketing & Vanzari.

Detaliile programului, lista hotelurilor cu preturi speciale precum si alte servicii optionale, cum ar fi "rent a car" sunt disponibile pe website-ul companiei www.carpatair.com.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/carpatair-mizeaza-pe-destinatii-est-europene-si-romanesti-pentru-valentine-s-day-5484806
5484806
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.