Caroli a intrat pe piata de pate

Postat la 18 septembrie 2008 45 afişări

Producatorul de mezeluri Caroli Foods a intrat recent pe piata de pate, lansand gama Fresh Pate Tartini

Caroli Foods a lansat o noua gama de pateuri proaspete, ambalate in cutii de plastic, sub numele Fresh Pate Tartini, disponibila in trei variante.

 

Potrivit reprezentantilor companiei, produsul beneficiaza de un nou tip de ambalaj, care reduce termenul de valabilitate la 45 de zile fata de pana la doi ani, in cazul pateurilor ambalate la conserva.

 

"Evolutia constanta a grupului Caroli ne-a condus in mod natural la ideea de a dezvolta si extinde o noua gama de produse", a explicat Haluk Akdemir, directorul general Caroli, decizia companiei de a intra pe o noua categorie.

 

Compania Caroli Foods, detinuta de familia El Solh (Liban), este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata produselor din carne, cu o cifra de afaceri de peste 54 de milioane de euro anul trecut.

 

Dintre producatorii de mezeluri, pe piata de pate mai activeaza Aldis, Cris-Tim si TABCO-Campofrio. Principalii competitori de pe piata de profil sunt Scandia Sibiu, Orkla Foods si Hame.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Caroli,
pateu,
Fresh Pate Tartini
/actualitate/afaceri/caroli-a-intrat-pe-piata-de-pate-3197543
3197543
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.