Capitalul RCS&RDS ar putea creste cu 207,8 mil. lei

Postat la 18 august 2009 10 afişări

Actionarii RCS&RDS, cel mai mare operator de telecomunicatii prin cablu, vor discuta, la 17 septembrie, majorarea capitalului social cu 207,8 milioane de lei, la 250 milioane de lei, prin aporturi in numerar sau compensarea unor creante exigibile si lichide asupra societatii.

Operatiunea va fi insotita de emiterea a 2,078 miliarde de actiuni nominative ordinare, cu o valoare nominala de 0,1 lei/titlu.

Subscrierea actiunilor se va face in termen de o luna de la publicarea hotararii actionarilor RCS&RDS privind majorarea capitalului social in Monitorul Oficial.

RCS&RDS este una din cele mai indatorate societati locale, strategia de dezvoltarea a operatiunilor in ultimii ani, atat la nivel national, cat si in alte cinci state din regiune, dar si in Spania, bazandu-se pe imprumuturi si o politica de preturi scazute.

RCS&RDS avea datorii totale de 1,665 miliarde de lei la finele anului 2007, potrivit datelor transmise de companie Ministerului Finantelor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
capital,
creante,
numerar
/actualitate/afaceri/capitalul-rcs-rds-ar-putea-creste-cu-207-8-mil-lei-4776291
4776291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.