Canicula a umflat profiturile berarilor si ale producatorilor de inghetata

Postat la 13 august 2010 25 afişări

Odata cu venirea caniculei, unii producatori si comercianti si-au frecat mainile de fericire. Aparatele de aer conditionat s-au cumparat pe banda rulanta, iar echipele de instalare nu au mai facut fata solicitarilor. Pe de alta parte, s-au vandut cantitati industriale de apa minerala, bere, sucuri si inghetata.

"Cum creste temperatura, cantitatea de apa minerala vanduta in magazine se dubleaza. Este si un efect psihologic, pentru ca oamenii nu beau neaparat cantitati duble, ci le mai raman cateva sticle si de la o saptamana la alta. In ceea ce priveste sucurile, vanzarile cresc cu 60-70%", a declarat pentru Gandul presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
canicula,
profit,
berari,
inghetata
/actualitate/afaceri/canicula-a-umflat-profiturile-berarilor-si-ale-producatorilor-de-inghetata-6871169
6871169
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.