Campulung, pe harta retailului modern

Postat la 21 noiembrie 2007 4 afişări

Un nou magazin miniMax Discount va fi deschis maine la Campulung Muscel, fiind primul magazin de tip discounter din acest oras

Reteaua retailerului ajunge astfel la 11 magazine, pentru fiecare spatiu fiind necesara o investitie de 750.000 euro. "Pentru anul in curs mai sunt programate inaugurarile altor magazine la Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu, Petrosani, Rasnov si Turnu Magurele", declara Rainer Exel, director general al companiei miniMax Discount.

Magazinele retelei au suprafete de vanzare de 1.000 mp, 6 case de marcat si 80 de locuri de parcare si 1.700 de articole in oferta. Administratia centrala a companiei se afla in Bucuresti, unde are un depozit de 15.000 mp. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 14 milioane de euro, fara de 7,3 milioane de euro in 2005.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
comert,
miniMax Discount
/actualitate/afaceri/campulung-pe-harta-retailului-modern-1049490
1049490
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.