C&A vine in Cotroceni Park

Postat la 18 martie 2009 25 afişări

Retailerul de imbracaminte C&A va deschide la finalul anului un magazin in cadrul Cotroceni Park Mega Mall, acesta urmand sa fie cel mai mare din reteaua locala a comerciantului

Unitatea va avea o suprafata de vanzare de aproximativ 3.200 de metri patrati, impartiti pe doua etaje. Comparativ, magazinele obisnuite ale C&A au o suprafata de circa 2.000 de metri patrati. Primul magazin al C&A din Romania va fi deschis luna viitoare in Militari Shopping Center, compania avand in vedere deschiderea unor magazine si in Sun Plaza (amplasat in sudul Capitalei), Buzau, Galati si Oradea.

 

“In primul an vrem sa deschidem cinci magazine, dar din 2010 planul este sa investim in cate opt noi magazine anual”, preciza recent pentru BUSINESS Magazin Herbert Asamer, purtator de cuvant al C&A. Strategia de extindere a companiei vizeaza in special spatiile stradale, “dar pentru ca ele nu exista si in Romania, vom intra in centre comerciale”.

 

Aflati aici mai multe despre planurile C&A.

 

Tot in Cotroceni Park Mega Mall vor fi deschise si primele magazine ale Bestseller Group, cu brandurile sale internationale Vero Moda, Jack & Jones, Name IT si Pieces. Mall-ul va fi inaugurat la finalul acestui an si va avea o suprafata inchiriabila de 76.000 de metri patrati.

 

Proiectul va reuni 300 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real, 20 de sali de cinema si primul IMAX din Romania (3D), restaurante si o pista de carting. In plus, mall-ul va include si un triunghi intertor, care va avea o cascada, o padure tropicala si un zid de catarat. Proiectul este prevazut sa includa, in a doua faza, si cinci cladiri de birouri si un hotel care ar urma sa fie clasificat la cinci stele.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retail,
fashion,
C&A,
magazine,
Cotroceni Park
/actualitate/afaceri/c-a-vine-in-cotroceni-park-4060439
4060439
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.