Buffett, cel mai bogat om din lume

Postat la 06 martie 2008 200 afişări

Omul de afaceri Warren Buffett, proprietarul companiei de investitii Berkshire Hathaway, este cel mai bogat om din lume, devansandu-l pe liderul ultimilor 13 ani, Bill Gates, fondatorul Microsoft. Cel mai bogat roman este Dinu Patriciu, aflat pe locul 462, in timp ce Ion Tiriac este pe locul 962.

Omul de afaceri Warren Buffett, proprietarul companiei de investitii Berkshire Hathaway, are o avere de 62 de miliarde de dolari, potrivit ultimei editii a clasamentului realizat de revista Forbes, depasindu-l pe liderul ultimilor 13 ani, Bill Gates.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, are o avere estimata la 58 de miliarde de dolari, dar a pierdut si locul doi in clasament, fiind depasit de omul de afaceri mexican Carlos Slim Helu, care are o avere estimată la 60 de miliarde de dolari (aflati aici povestea ascensiunii lui Carlos Slim Helu).

Dintre oamenii de afaceri romani, cel mai bine pozitionat este Dinu Patriciu, care ocupa pe pozitia 462 in clasamentul celor mai bogati oameni din lume cu o avere estimata la 2,5 miliarde de dolari (aflati aici secretele bogatiti lui Patriciu). Fostul proprietar al grupului Rompetrol, Dinu Patriciu, nu este singurul miliardar roman, Ion Tiriac fiind plasat pe pozitia 962, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari (cititi aici cum a facut IOn Tiriac primul miliard de euro).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/buffett-cel-mai-bogat-om-din-lume-2435934
2435934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.