Buffett a donat fundatiei Bill & Melinda Gates actiuni la Berkshire de 1,6 mld. dolari

Postat la 02 iulie 2010 15 afişări

Omul de afaceri american Warren Buffett a oferit fundatiei caritabile Bill & Melinda Gates actiuni la compania Berkshire Hathaway evaluate la 1,6 miliarde de dolari, cu 28% mai mult decat valoarea donatiei facute anul trecut, potrivit Wall Street Journal.

La fiecare inceput de iunie, Buffett doneaza un pachet substantial de actiuni la Berkshire Hathaway fundatiei Bill & Melinda Gates, care se concentreaza pe initiative la nivel mondial privind sanatatea si pe proiecte educationale in SUA.

Ultima donatie este evaluata la 1,6 miliarde de dolari, luand in calcul cotatia la care au inchis sedinta de tranzactionare de joi actiunile Berkshire. Pachetul de titluri oferit anul trecut a fost evaluat la 1,25 miliarde de dolari.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/buffett-a-donat-fundatiei-bill-melinda-gates-actiuni-la-berkshire-de-1-6-mld-dolari-6478877
6478877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.