Bucuresti: Desi sunt aproape 20 de grade afara, primaria interzice pana in mai terasele din Centrul Vechi

Postat la 27 martie 2010 28 afişări

Proprietarii barurilor si restaurantelor din Centrul Istoric al Capitalei nu au voie sa deschida terasele pana in luna mai.

Primaria Municipiului Bucuresti, responsabila cu aceasta zona, amendeaza pe cei care scot mesele afara pentru ocuparea spatiului public fara autorizatie pentru ca in prezent, chiar daca legea care prevede deschiderea teraselor exista, nu exista normele metodologice de aplicare a acesteia.

Pana anul trecut, Primaria Sectorului 3 se ocupa de restaurantele si barurile deschise in zona Lipscani, dar din octombrie 2009 terasele au trecut in jurisdictia PMB.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/bucuresti-desi-sunt-aproape-20-de-grade-afara-primaria-interzice-pana-in-mai-terasele-din-centrul-vechi-5782872
5782872
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.