BRD, al 10-lea administrator de pe piata pensiilor facultative

Postat la 18 februarie 2009 6 afişări

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a aprobat autorizarea BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private ca administrator de fonduri de pensii facultative a prospectului schemei pentru Fondul de Pensii Facultative BRD Medio.

BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private va putea, astfel, demara procedurile necesare autorizarii fondului de pensii facultative BRD Medio - fond cu grad mediu de risc. In prezent, pe piata pensiilor private isi desfasoara activitatea 11 fonduri de pensii facultative, administrate de catre 9 companii autorizate, supravegheate si controlate de catre CSSPP.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BRD,
pensii private,
CSSPP
/actualitate/afaceri/brd-al-10-lea-administrator-de-pe-piata-pensiilor-facultative-3946731
3946731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.