Branding de 4 milioane de euro

Postat la 16 martie 2009 25 afişări

O mana de consultanti specializati continua sa isi imparta piata de branding cu zecile de agentii de publicitate care ofera si consultanta de brand pe langa serviciul consacrat lor - reclama.

“Din punctul meu de vedere in piata de consultanta de brand in acest moment activeaza nu mai mult de 12 companii”, spune Beatrice Danis, Managing Partner al agentiei de brandind BrandTailors. “Parte din ele sunt birouri de consultanta de brand, parte sunt doar birouri de design, dar sunt bune.”

Luand in calcul acesti 12 jucatori, valoarea pietei de branding in 2008 a fost de circa 4 milioane de euro. Actionarul BrandTailors crede ca piata are potential de crestere si in 2009, dar unii din cei 12 jucatori vor suferi scaderi de cifra de afaceri in favoarea altora. Primele patru nume de pe piata locala de branding sunt Brandient, BrandTailors, Grapefruit si Branzas Design.

Cititi aici mai multe despre ce ii asteapta pe consultantii in branding anul acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Branding,
publicitate,
agentii,
piata,
/actualitate/afaceri/branding-de-4-milioane-de-euro-4054234
4054234
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.