Benetton caută investitori pentru extinderea în România

Postat la 26 octombrie 2009 41 afişări

Retailerul italian de îmbrăcăminte şi accesorii Benetton caută investitori pentru deschiderea de magazine în România, grupul primind deja câteva oferte, a declarat agenţiei MEDIAFAX Alan Bichler, managing director ChemCo, compania care operează magazinele în Europa de Sud-Est.

Căutăm parteneri interesaţi de deschiderea de noi magazine pentru o parte sau chiar toată gama de produse. Am primit deja câteva oferte şi propuneri.Benetton se află pe piaţa din România de 15 ani atât prin magazine, cât şi prin producţie, în mai multe oraşe din ţară. Producţia a atins un nivel foarte bun, astfel că în viitor ne vom concentra pe deschiderea de noi magazine pe întreg teritoriul ţării", a precizat Bichler.

Cititi mai multe despre Benetton pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Retail,
Benetton,
magazine,
imbracaminte,
incaltaminte
/actualitate/afaceri/benetton-cauta-investitori-pentru-extinderea-in-romania-5048469
5048469
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.