Beneficiile medicale retin angajatii valorosi

Postat la 06 octombrie 2008 8 afişări

Costurile legate de oferirea beneficiilor medicale pentru angajati au crescut, in medie, cu 5%, la nivel european in 2007, conform raportului pan-european asupra beneficiilor si programelor de sanatate

In ciuda costurilor in continua crestere, companiile intentioneaza sa pastreze beneficiile si programele de sanatate datorita rolului cheie pe care il joaca in atragerea si retentia personalului. Peste doua treimi din cele 800 de companii participante la studiu au declarat ca ar face eforturi foarte mari pentru a-si retine angajatii performanti daca nu ar oferi programe atractive de sanatate.

 

Acestea sunt apreciate ca unelte in atragerea de personal calificat, mai ales in economiile emergente din estul Europei care se confrunta cu un deficit de personal calificat. "Beneficiile medicale sunt apreciate la un nivel inalt in toate tarile in care angajatii percep sistemul de sanatate national ca fiind precar”, a explicat Steve Clements, director al Mercer, compania care a publicat studiul citat.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/beneficiile-medicale-retin-angajatii-valorosi-3274427
3274427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.