Barack Obama - premiul Nobel pentru Pace

Postat la 09 octombrie 2009 35 afişări

Premiul Nobel pentru Pace pentru 2009 a fost acordat, vineri, preşedintelui american, Barack Obama, pentru "eforturile extraordinare de consolidare a diplomaţiei internaţionale şi a cooperării între popoare", conform site-ului nobelprize.org.

Comitetul Nobel norvegian a luat decizia abia luni, după mai multe întâlniri în cursul cărora a analizat 205 candidaturi.

"Am avut mai multe întâlniri decât de obicei, deoarece de această dată a existat un număr enorm de candidaţi, doi dintre membrii noştri sunt noi şi am dorit să utilizăm timpul acordat pentru a face cea mai bună alegere", a declarat secretarul Comitetului, Geir Lundestad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Premiul Nobel,
Obama,
diplomatie
/actualitate/afaceri/barack-obama-premiul-nobel-pentru-pace-4975043
4975043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.