Baneasa Shopping City, inchiriat 100%

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Procesul de inchiriere al Baneasa Shopping City, mall-ul dezvoltat de Baneasa Developments in nordul Bucurestiului, este in proportie de 100% finalizat, au anuntat intr-un comunicat de presa reprezentantii companiei

Baneasa Shopping City, inchiriat 100%
"Mai mult de 50% din suprafata inchiriabila a viitorului mall va imbogati piata romaneasca cu branduri noi de moda. Peek & Cloppenburg, Inditex (cu marci ca Bershka, Massimo Dutti, Oysho, Pull & Bear, Stradivarius, Zara, Zara Home) si Azadea Group (cu brandurile Piazza Italia, Oviesse, Colours & Beauty, Salsa Jeans, Xanaka, Sunglass Hut, Andre) sunt cele trei ancore ale Baneasa Shopping City" se arata in comunicat.

Baneasa Shopping City va fi inaugurat in primavara, dupa o investitie de 150 de milioane de euro. Constructia centrului comercial este acum in plin proces de finalizare.

"Sistemele de ventilatie si de alimentare cu electricitate de pe toata suprafata centrului comercial sunt in curs de asamblare, iar parcarea exterioara a mall-ului este construita in procent de 90%. Incepand cu 15 noiembrie, chiriasii au inceput preluarea spatiilor inchiriate pentru amenajarea magazinelor. Intre timp, noi deja am demarat procesul de finisare a cladirii", a afirmat Ali Ergun Ergen – Administrator si Retail Development Manager al Baneasa Developments.

Baneasa Shopping City va avea 85.000 mp suprafata inchiriabila, care va gazdui peste 220 magazine, restaurante, unitati de servicii si distractie. Baneasa Shopping City este parte integrata a Zonei Comerciale Baneasa – parc de retail intins pe o suprafata de 450.000 mp, in acre mai sunt magazine precum IKEA, Carrefour, impreuna cu galeria comerciala Feeria, Metro, Bricostore sau Mobexpert.

Zona Comerciala Baneasa este parte integrata in proiectul Baneasa, cel mai mare proiect de dezvoltare urbana mixta din Sud-Estul Europei. Proiectul Baneasa acopera o suprafata de peste 220 de hectare si reprezinta o investitie totala de peste 1.8 miliarde de euro. Pe langa zona comerciala, proiectul Baneasa va oferi intre 4.500 si 5.000 unitati locative si un parc de afaceri, Baneasa Business &Technology Park, care va incorpora peste 160.000 mp spatii de birouri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spatii comerciale,
real-estate,
mall
/actualitate/afaceri/baneasa-shopping-city-inchiriat-100-1045427
1045427
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.