Bancherii: Nu putem negocia rate mai mici cu toti clientii

Postat la 14 septembrie 2009 15 afişări

Sefii de banci spun ca este nevoie de solutii viabile de afaceri pentru a putea ajuta o firma sa plateasca mai usor ratele.

La mai bine de jumatate de an de la inceputul campaniei de restructurare a creditelor, respectiv de gasire a unor solutii de catre bancheri pentru ca clientii sa isi poata plati mai usor ratele, efectele inca sunt sub asteptari.

"Nu se pot gasi solutii in toate cazurile, intrucat unii clienti nu au modele de afaceri viabile in perioada de criza. Exista multi clienti pentru care nu se vor putea gasi solutii", a declarat Sergiu Oprescu, presedintele Alpha Bank, citat de Mediafax. Pana acum, banca a primit cereri de restructurare de la cateva sute de clienti, atat persoane fizice, cat si juridice.

Mai multe amanunte pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/bancherii-nu-putem-negocia-rate-mai-mici-cu-toti-clientii-4893155
4893155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.