Avrig 35 si Cascade incep in mai constructia unui proiect gigant de retail in estul Bucurestiului

Postat la 08 februarie 2010 154 afişări

Avrig 35 a anuntat incheierea unui parteneriat cu Cascade Group, cu participatii egale, cele doua companii urmand a dezvolta impreuna un parc de retail in estul Capitalei, care se va numi Pallady Shopping Center. Investitia necesara este estimata la 80 de milioane de euro.

Constructia ar urma sa fie inceputa in lunile mai - iunie, termenul de finalizare fiind estimat pentru ultimul trimestru din 2011 sau primul trimestru din 2012. Principalele ancore sunt Auchan - care construieste aici cel mai mare hipermarket din propria retea, cu o suprafata inchiriabila de peste 20.000 mp - si un magazin Decathlon - cu o suprafa de 7.000 mp.

Pe langa acestea, proiectul va mai include un magazin de bricolaj (de 15,000 mp), unul de mobila si decoratiuni (25.000 mp), precum si o galerie comerciala cu peste 110 magazine ce insumeaza la randul sau 20.000 mp. In total, Pallady Shopping Center va avea peste 100.000 de metri patrati, suprafata comerciala. Centrul comercial va avea si o galerie comerciala cu 3.000 de locuri de parcare.

"Noi nu incepem un proiect de retail fiindca vrem ci atunci cand ne spune piata. Auchan s-a aratat interesat si la fel si Decathlon. Din punct de vedere al business-ului, acum este mai bine sa incepi un proiect. Sunt multi oameni in cautarea unui loc de munca si costurile de constructie au scazut cu 30% - 40%", a declarat Alexander Hergan, CEO al Avrig 35.

Compania se mai afla in negocieri de inchiriere a spatiilor comerciale cu companii precum Deichmann, Burger King, KFC, McDonalds, Takko, New Yorker, Sprider, Cache Cache, Pet Center, Tina R, Jysk, Starbucks, Marks and Spencer, Forever 18 si Diverta - potrivit datelor comunicate de catre reprezentantii Avrig 35. Acestia din urma estimeaza un trafic de aproximativ 9 milioane de persoane in primul an de functionare.

Avrig 35 este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari locali, construind si vanzand de-a lungul timpului proiecte precum Charles de Gaulle Plaza si Iris Shopping Center, ambele in Bucuresti, sau un portofoliu format din mai multe spatii de birouri, in provincie. In total, Avrig 35 a vandut proiecte la o valoare cumulata de aproximativ 250 de milioane de euro.

Cascade Group a finalizat pana acum doua proiecte de birouri in Bucuresti, Cascade Offices si Euro Tower.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/avrig-35-si-cascade-incep-in-mai-constructia-unui-proiect-gigant-de-retail-in-estul-bucurestiului-5485716
5485716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.