Atisreal a cumparat fosta CBRE Romania

Postat la 11 februarie 2008 1 afişăre

Atisreal, divizia de servicii imobiliare a BNP Paribas, a confirmat achizitia Cornerstone International, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata consultantei imobiliare din Romania. Cornerstone International, companie a carei echipa a activat pana in vara anului trecut ca franciza a CB Richard Ellis, a avut in 2007 o cifra de afaceri de trei milioane de euro.

Ca urmare, incepand de astazi, Atisreal va incepe operatiunile pe piata romaneasca, biroul din Bucuresti adaugandu-se celor 60 de sedii din Europa.

Ioana Momiceanu, Managing Director si presedinte al Consiliului de Administratie, si Edit Vesser, Managing Director insarcinata cu dezvoltarea comerciala, care au condus pana acum Cornerstone Intl, vor pastra actualele pozitii si in noua organizatie, se arata intr-un comunicat de presa comn al celor doua companii.

"Achizitia demonstreaza intentia noastra de a ne extinde in Europa de Est, pe o piata extrem de dinamica", a declarat Henry Faure, presedinte al Atisreal International. El a precizat ca veniturile Cornerstone au crescut in medie cu 60% anual de la infiintarea companiei.

BNP Paribas este prezenta pe piata romaneasca cu mai multe divizii: Cetelem (pe partea de credite de consum), Cardif (asigurari) si Arval (leasing).

Vineri, CB Richard Ellis a anuntat ca a cumparat Eurisko, cea mai mare companie de servicii imobiliare fondata de antreprenori locali, intr-o tranzactie de 35 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/atisreal-a-cumparat-fosta-cbre-romania-2376512
2376512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.