Ascendis iese la cumparaturi

Postat la 27 februarie 2008 1 afişăre

Desi se vorbeste ca sunt pe punctul de a vinde unui fond de investitii, Costea Dumitrescu, partener in cadrul grupului Acendis spune exact contrariul: anul acesta si la anul, vor sa cumpere

Planurile pe termen mediu ale grupului Ascendis sfideaza zvonurile din piata. "Pentru anul acesta avem foarte multe planuri de dezvoltare. Vom aduce trei programe noi pentru Romania in zona de training, vom dezvolta reteaua de birouri in teritoriu, asa ca este exclus ca in urmatorul an si jumatate sa vindem. Evident, nu excludem aceasta varianta pentru mai tarziu. Pana la urma, totul este de vanzare", spune Costea Dumitrescu, partener in cadrul grupului Ascendis. Ca alternativa, Dumitrescu nu exclude aparitia unui fond de investitii in calitate de partener la conducerea firmei.

Deocamdata, partenerii grupului Ascendis cauta in tara firme de training pe care sa le cumpere si care sa se ocupe de noile programe de hard skills training. "Am inceput deja prospectia. Zonele care ne intereseaza cel mai mult sunt Iasi, Constanta si Craiova. Vrem firme care au experienta de training in logistica, transporturi si protectia muncii, dar pana acum nu am gasit nimic care sa ne intereseze. Mai asteptam o perioada si daca nu apare nimic, vom face noi greenfield-uri in orasele respective", completeaza Dumitrescu.

Prezenta de peste 10 ani pe piata de training si consultanta din Romania, Ascendis este specializata in consultanta, training si invatare experientiala. Echipa Ascendis cuprinde 35 de traineri, consultanti si facilitatori.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ascendis-iese-la-cumparaturi-2418198
2418198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.