ArcelorMittal Construction: Piata de tigla metalica s-a redus cu 30%

Postat la 10 martie 2009 80 afişări

Reprezentantii Armat, divizie a ArcelorMittal Construction Romania (AMCR) care livreaza produse destinate segmentului rezidential, in special tigla metalica, afirma ca piata de profil a scazut la inceputul acestui an cu 30% - 40%

Aceasta stare de fapt este intretinuta de factori precum insecuritatea finanaciara a clientilor, blocarea creditarii sau asteptarile legate de o eventuala ieftinire drastica a preturilor la case, la materiale de constructii sau chiar ieftinirea a serviciilor, sustin reprezentantii companiei. “Situatia economica actuala va reconfigura dimensiunile pietei rezidentiale din Romania, cu efecte dramatice asupra tuturor business-urilor care au incidenta cu acest domeniu” a declarat Alex Olteanu, directorul diviziei Armat.

 

Divizia AMCR a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de cinci milioane de euro, Arval, specializata pe solutii tehnice si arhitecturale pentru fatade, acoperisuri si plansee precum si hale industriale usoare, realizand o cifra de afaceri de opt milioane de euro in timp ce Arclad, care cuprinde o serie de activitati al caror scop este de a servi nevoile curente ale firmelor de constructii, oferind produse din tabla cutata, panouri si accesorii, a inregistrat o cifra de afaceri de 11 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
Armat,
Lindab,
tigla metalica
/actualitate/afaceri/arcelormittal-construction-piata-de-tigla-metalica-s-a-redus-cu-30-4037073
4037073
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.