Apolodor, firma lui Radu Ouatu, va reabilita centrul istoric al Capitalei

Postat la 12 aprilie 2010 147 afişări

Compania de constructii Apolodor, detinuta de omul de afaceri Radu Ouatu, a castigat licitatia privind punerea in siguranta a lucrarilor din centrul istoric, dupa ce contractul cu firma spaniola Sedesa a fost reziliat in septembrie 2009. Lucrarile vor incepe saptamana aceasta, urmand ca pana la sfarsitul anului 2010 sa finalizeze toate cele 16 strazi (utilitatile, mobilierul stradal si iluminatul public).

Valoarea noului contract s-ar putea ridica la circa 25 mil. euro, avand in vedere ca Sedesa a efectuat lucrari in valoare de 10 mil.euro pana la rezilierea contractului, potrivit ultimelor informatii disponibile. Primaria Capitalei nu a facut publica valoarea actualului contract.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
Apolodor,
Radu Ouatu,
centrul istoric,
/actualitate/afaceri/apolodor-firma-lui-radu-ouatu-va-reabilita-centrul-istoric-al-capitalei-5876083
5876083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.