Angajatorii ideali din Polonia

Postat la 26 aprilie 2010 10 afişări

Ikea este cel mai bun angajator din Polonia, conform sondajului anual facut de filiala locala a Great Place to Work Institute in randul companiilor cu peste 1.000 de angajati. Alior Bank si reteaua de bricolaj Leroy Merlin s-au clasat pe locurile urmatoare, scrie Warsaw Business Journal.

Ikea a fost apreciata pentru implicarea angajatilor in decizii si pentru beneficiile atractive, incluzand un supliment de 30 de zile la concediul de maternitate si program de lucru flexibil pentru parinti, iar banca Alior pentru calitatea comunicarii cu angajatii - acestia primesc saptamanal cate un e-mail de la manageri, iar conducerea bancii imparte spatiul de lucru cu ei. Dintre cei cu mai putin de 1.000 de angajati, cei mai buni angajatori au fost desemnati compania farmaceutica Bristol-Myers Squibb, Institutul de Petrol si Gaze si Microsoft.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri in est,
Polonia,
angajatori,
IKEA
/actualitate/afaceri/angajatorii-ideali-din-polonia-6064260
6064260
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.