Andreea Mărginean: „Cea mai realizare din viaţa mea sunt chiar eu.”

Postat la 13 noiembrie 2022 111 afişări

Andreea Mărginean: „Cea mai realizare din viaţa mea sunt chiar eu.”

Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Director Departament Procurări, Kaufland România şi Republica Moldova

Companie: Kaufland România

Număr de angajaţi: 15.000

Număr de colegi aflaţi în subordine: 48

Experienţă: În 2007, şi-a început cariera în Kaufland România în departamentul de Achiziţii Marfă. În anul 2010 s-a alăturat echipei de Procurări Interne şi a preluat conducerea diviziei de Servicii. În prezent, coordonează echipa de Procurări a companiei.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Depinde mult cum defineşti succesul. Pentru mine, ambiţia e viteza cu care te deplasezi către succes şi talentul este naturaleţea cu care o faci. Tu poţi să alegi cum ajungi la destinaţie. Sunt zile în care doar obiectivul contează, iar altele când vrei să te bucuri de traseu. Eu aş alege un mix.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

În prezent, mi-ar plăcea să îmi pot dedica mai mult timp pasiunilor mele, în special picturii şi călătoriilor.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cea mai realizare din viaţa mea sunt chiar eu. Sunt foarte mândră de omul care sunt astăzi, de drumul pe care l-am parcurs până acum în viaţă, de lecţiile pe care le-am învăţat şi de potenţialul de dezvoltare pe care îl văd în viitor.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Aş zice 9, pentru că sunt convinsă că oricând există loc pentru mai bine.

Cine este mentorul tău?

Mentorul meu nu e o persoană reală, ci un ideal. Cuprinde calităţile pe care le-am identificat în oameni, către care aspir şi mă motivează să fiu persoana de azi. Îmi construiesc mentorul ca pe un puzzle, optând să văd ce e mai bun în oameni. Mentorul meu evoluează zi de zi, iar eu, alături de el.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Adaptabilitatea şi rezilienţa. Ultimii ani au dat peste cap viaţa pe care o ştiam, atât cea personală, cât şi profesională. Lucrez într-o industrie dinamică, unde viteza de reacţie şi creativitatea în identificarea soluţiilor sunt vitale. Provocarea e să rămâi flexibil şi să te recalibrezi din mers.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
consum,
manager,
Andreea Marginean,
kaufland

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.