Anchor Group aloca 50 mil. euro pentru a doua cladire de birouri

Postat la 03 martie 2008 62 afişări

Anchor Group, dezvoltatorul primelor doua mall-uri din Bucuresti - Bucuresti Mall si Plaza Romania, va investi 50 de milioane de euro pentru constructia celei de-a doua cladiri de birouri ce va fi amplasata in apropiere de Plaza Romania, in cartierul bucurestean Drumul Taberei.

Denumita Anchor Plaza Metropol, cladirea va fi amplasata pe Bulevardul Timisoara, la cateva sute de metri de complexul comercial Plaza Romania. Imobilul va fi finalizat in al treilea trimestru al lui 2009.

Cladirea de birouri va avea 12 etaje, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 33.600 de metri patrati, cu 3.000 de metri patrati pe etaj. Conceptul a fost creat de B Design Architecture, companie cu experienta in proiecte similare, arhitectura a fost realizata de Arhi Group, iar proiectul structurii de catre Z Group. Lucrarile de constructie vor fi realizate de Serrom Construction International.

In afara de cele doua complexuri comerciale, Anchor Group a mai construit, tot langa Plaza Romania, un alt imobil de birouri - Anchor Plaza - care este inchiriata in totalitate de Credit Europe Bank, Carrefour, Adobe Romania, Kanal D, Romtelecom. In plus, compania construieste un complex rezidential - InCity Residences - in zona Dristor din Capitala si a anuntat recent constructia unui mall la Chisinau.

Planurile Anchor pentru urmatorii ani vizeaza investitii de cateva sute de milioane de euro in piata imobiliara romaneasca, au mai spus reprezentantii companiei, care are un portofoliu de circa doua milioane de metri patrati de terenuri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/anchor-group-aloca-50-mil-euro-pentru-a-doua-cladire-de-birouri-2429594
2429594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.