Anca Podoleanu este noul director executiv al HR Club

Postat la 21 ianuarie 2010 211 afişări

Ea ii urmeaza lui Carmen Cucul, care s-a aflat la conducerea Clubului timp de patru ani si care acum isi continua studiile in managementul si administrarea afacerilor.

Anca Podoleanu, in varsta de 42 de ani, va avea ca principala responsabilitate dezvoltarea strategica a HR Club, pe baza programului stabilit in cadrul sedintei anuale a Consiliului Administrativ, care va avea loc la finalul acestei luni.

"Decizia de a o numi pe Anca Podoleanu in functia de director executiv al HR Club este una strategica, bazata pe vasta sa expertiza in domeniul resurselor umane si pe eforturile sale constante in a sustine obiectivele si proiectele Clubului, incepând ca membru fondator si continuand ca membru in Boardul asociatiei" spune Csaba Gergely, presedintele HR Club.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul resurselor umane, Anca Podoleanu conduce, in acest moment, propria companie de consultanta in management, Choice Management & Consulting.

Anterior, ea a ocupat pozitia de director de resurse umane in cadrul Vodafone Romania, unde a participat la implementarea si la gestionarea unor programe de schimbare organizationala, in urma preluarii de catre Vodafone a operatorului roman de telefonie, Connex.

De asemenea, timp de opt ani, Anca Podoleanu a fost facut parte din compania QAB. Timp de peste doi ani, noul director executiv al HR Club a detinut pozitia de consultant senior in cadrul Gemini Consulting Romania, perioada in care a realizat si a vandut proiecte de management in Romania si in alte tari europene precum Croatia, Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia.

HR Management Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. In prezent asociatia are 350 de membri, din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/anca-podoleanu-este-noul-director-executiv-al-hr-club-5396141
5396141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.