Amenzi pentru societatile de pe litoral care nu au eliberat bonuri fiscale

Postat la 12 august 2010 19 afişări

Comisarii Garzii Financiare Constanta au dat, in numai o saptamana, amenzi in valoare de peste un milion de lei, iar activitarea mai multor societati economice care detin puncte de lucru pe litoral a fost suspendata, dupa ce s-a constatat ca acestea nu elibereaza bonuri fiscale.

Potrivit unui comunicat de presa al Garzii Financiare - Sectia Constanta, comisarii institutiei au facut, in prima saptamana a lunii august, o serie de verificari la agentii economici din judet cu activitate sezoniera pe litoral, la peste 60 dintre acestia fiind descoperite nereguli in ceea ce priveste eliberarea bonurilor fiscale.

"Desi verificarile comisarilor Garzii Financiare vizeaza in mod special fiscalizarea tuturor veniturilor si in fiecare vara atentionam asupra acestui aspect, operatorii economici omit cu buna stiinta eliberarea bonurilor fiscale", a declarat directorul coordonator al GF Constanta, Radu Cristian, care a precizat ca pentru aceasta contraventie, pe langa o amenda care incepe de la 8.000 de lei si confiscarea tuturor veniturilor nefiscalizate, este suspendata si activitatea punctului de lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
litoral,
societati,
bonuri,
fiscale
/actualitate/afaceri/amenzi-pentru-societatile-de-pe-litoral-care-nu-au-eliberat-bonuri-fiscale-6866428
6866428
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.