Almunia: Tarile UE trebuie sa amelioreze situatia finantelor, pentru a nu deveni "sclavii datoriilor"

Postat la 30 noiembrie 2009 8 afişări

Statele Uniunii Europene (UE) trebuie sa elaboreze o strategie de imbunatire a situatiei finantelor publice, pentru a nu deveni "sclavii propriilor datorii", a declarat comisarul european pentru Afaceri Monetare, Joaquin Almunia.

Rambursarea datoriilor reprezinta cele mai mari cheltuieli bugetare in cazul mai multor state din UE, a afirmat Almunia pentru publicatia franceza Le Monde.

In plus, Guvernele trebuie sa investeasca mai mult in educatie, cercetare si dezvoltare pentru a face Europa mai competitiva, sprijinind, totodata, cresterea economica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Almunia,
UE,
finante,
bani,
criza
/actualitate/afaceri/almunia-tarile-ue-trebuie-sa-amelioreze-situatia-finantelor-pentru-a-nu-deveni-sclavii-datoriilor-5143063
5143063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.