Alinso Group si Piritex vor investi 750 mil. euro intr-un parc logistic

Postat la 03 septembrie 2009 33 afişări

Compania belgiana Alinso Group, specializata in dezvoltarea de parcuri logistice, si proprietarul grupului Piritex, Petrica Usurelu, vor investi 750 de milioane de euro in dezvoltarea unui parc industrial, la Ploiesti.

Proiectul se numeste "Ploiesti West Park", iar lucrarile de constructie au inceput in luna iunie, prima cladire, de 40.000 de metri patrati urmand a fi finalizata in octombrie, conform declaratiilor reprezentantilor celor doua parti.

Constructia proiectului va dura circa 6-7 ani, si se va concretiza intr-un parc cu o suprafata de 220 de hectare.

"In ultimul an, Alinso a urmarit cu atentie dezvoltarea statelor din estul Europei. Am ales Romania, cu regiunea Ploiesti, pentru ca beneficiaza de o rafinarie de petrol, de o universitate de inginerie si de activitati economice diverse", a declarat Ivan Lokere, CEO al grupului belgian.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/alinso-group-si-piritex-vor-investi-750-mil-euro-intr-un-parc-logistic-4847400
4847400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.