Al 23-lea magazin Alb&Negru

Postat la 04 aprilie 2008 30 afişări

Dinasty deschide, in 18 aprilie, al cincilea magazin din Bucuresti al retelei Alb&Negru, in urma unei investitii de 350.000 de euro. In prezent, compania nemteana opereaza sub aceasta marca 22 de magazine in tara.

Al 23-lea magazin Alb&Negru
Al 23-lea spatiu de vanzare al Alb&Negru va consta in 100 de metri patrati, inchiriati la parterul mall-ului Baneasa Shopping City, unde se vor vinde, in premiera pe piata locala, si costume de ceremonie si cocktail ale brandului german Wilvorst.

"Acest brand, care va fi distribuit in exclusivitate prin magazinele Alb&Negru, vine ca o completare a marcilor comercializate de noi cu o linie adresata segmentului de cumparatori cu venituri mari si foarte mari", precizeaza Gabriel Muraru, directorul general al Dinasty.

Brandul Wilvorst va fi vandut doar in doua magazine ale retelei, in cel din Baneasa si in magazinul Exclusive, de pe Calea Victoriei.

Anul acesta, Dinasty si-a bugetat circa jumatatea de milion de euro si pentru renovari, in plin proces de cosmetizare fiind doua magazine – din Piatra Neamt si din Brasov.

In prezent, compania are 30 de magazine, dintre care opt sunt marca proprie a Dinasty. Cele 22 de magazine detinute impreuna cu firma Agnes Toma, sub marca de retail Alb&Negru, asigura 70% din totalul cifrei de afaceri realizata de Dinasty, care anul trecut a ajuns la 6 milioane de euro. Pentru 2008, vanzarile sunt estimate la 6,6 milioane de euro.

Potrivit lui Gabriel Muraru, firma vrea sa deschida, anul viitor, si un show­room in Bucuresti – "un fel de centru de creatie si comanda pentru modele unicat“.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fashion,
Dinasty,
Alb&Negru
/actualitate/afaceri/al-23-lea-magazin-alb-negru-2519583
2519583
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.