Al 20-lea magazin Otter

Postat la 27 august 2008 63 afişări

Otter Distribution a deschis, saptamana trecuta, cel de-al optulea multibrand Otter din Bucuresti, in urma unei investitii de 350.000 de euro. In prezent, compania opereaza sub aceasta marca 20 de magazine in tara.

Cu o suprafata de 250 de metri patrati, inchiriati in Unirea Shopping Center, cel mai mare magazin al retelei are pe rafturi branduri noi, precum Pikolinos (Spania), Cushe (Anglia), Bronx (Olanda) sau Dish (Olanda), precizeaza Ioana Stan, director de marketing in cadrul companiei.

In total, compania opereaza o retea de 30 de magazine Otter (20), Geox (6), Fila (1), doua multibranduri Selections si Selections Kids, plus monobrandul M Missoni

Prin reteaua proprie de distributie, care anul trecut a avut o contributie de 43% la cifra totala de afaceri, compania furnizeaza incaltaminte in marile magazine precum Metro, Selgros, Carrefour, Cora sau Real. Marfa comercializata de Otter Distribution provinde de la aproximativ 35 de furnizori. Cu 181 de angajati, compania vinde incaltaminte, posete, pantofi, curele, portofele cu etichetele brandurilor Otter, Geox, Ara, Clarks, Gabor, Lloyd, Manas, Alfiere, Fila, Traco, Hub, Progetto, Shy, Gianmarco Lorenzo, Magnanni, Carmens, Primigi, Sixt, Lumberjack, Lancaster, Vincenti, Rena, Done.

Otter Distribution a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13,5 milioane de euro. Pentru anul in curs, Filip Schwartz, directorul general al Otter Distribution, estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 33%, pana la 18 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incaltaminte,
retail,
pantofi
/actualitate/afaceri/al-20-lea-magazin-otter-3002937
3002937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.