Al 13-lea magazin miniMax Discount

Postat la 30 ianuarie 2008 1 afişăre

Primul magazin miniMax Discount din zona de vest a tarii se deschide joi la Arad, iar reteaua fondata de Rainer Exel, fost director general al XXL Mega Discount, va ajunge astfel la 13 unitati. Investita necesara pentru deschiderea noului magazin este de 750.000 de euro.

"Desi luna ianuarie reprezinta pentru multe domenii o luna de bilanturi si relas, noi ne concentram pe obiectivul stabilit: acela de a ne asigura pozitii cat mai favorabile in fiecare oras in care decidem sa fim prezenti", declara Rainer Exel, director general la miniMax Discount. Magazinele retelei au suprafete de vanzare de 1.000 mp, 6 case de marcat si 80 de locuri de parcare.

Reteaua miniMax Discount activeaza pe piata magazinelor de tip discount, pe care mai sunt prezente si retelele Plus si Penny, fiecare dintre acestea avand insa acum peste 50 de magazine in portofoliu, chiar daca si-au facut intrarea pe piata in 2005, la fel ca si miniMax Discount. Spre deosebire insa de Plus si Penny, care fac parte din retele internationale, miniMax Discount este o marca inventata pe piata din Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
comert,
minimax,
rainer exel,
rewe

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/afaceri/al-13-lea-magazin-minimax-discount-2356318
2356318
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.