Agentiile au pregatit oferte last-minute pentru luna iunie

Postat la 29 mai 2010 12 afişări

Zilele insorite au inceput deja si multora dintre noi ne zboara gandul la vacanta de vara. Chiar daca perioada de early-booking s-a incheiat pentru multe hoteluri, agentiile de turism au scos la inaintare pentru luna iunie, oferte last minute de nerefuzat.

Asadar, cu preturi incepand de la 100 de euro pentru 7 sau 8 nopti in Bulgaria sau Grecia si pana la 300-400 de euro pentru destinatii precum Egiptul, la o cazare de cinci stele.

Asadar, pentru o vacanta de 8 zile la vecinii nostri bulgari, in statiunea Nisipurile de Aur nu trebuie sa scoateti din buzunate mai mult de 95 de euro de persoana, la un hotel de trei stele cu regim de demipensiune, adica 3 mese pe zi. Oferta este valabila pana la 22 iunie.

Cititi mai multe despre oferte disponibile pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
oferte,
agentii,
last-minute,
Grecia,
Bulgaria
/actualitate/afaceri/agentiile-au-pregatit-oferte-last-minute-pentru-luna-iunie-6206394
6206394
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.