Afacerile Zarea au crescut cu 12% in S1

Postat la 26 august 2009 72 afişări

Afacerile producatorului de bauturi alcoolice Zarea au crescut cu 12% in prima jumatate a anului, pana la 20,6 milioane lei (5 milioane euro), iar pierderea s-a redus de doua ori jumatate, potrivit informatiilor din piata Rasdaq.

Veniturile producatorului de bauturi alcoolice Zarea au crescut cu 1,6% in prima jumatate a anului, pana la 21 milioane lei, in timp ce cheltuielile s-au redus cu 16,6%, pana la suma de 24 milioane lei ceea ce a condus la obtinerea unui rezultat negativ de 3,1 milioane lei.

Reprezentantii companiei estimeaza ca vor incheia anul cu un profit de 2,5 milioane lei, dupa ce anul trecut a raportat pierderi de 3,8 milioane lei.

Pachetul majoritar de actiuni al Zarea Bucuresti este detinut de compania poloneza Ambra (51%), restul fiind detinut de compania Karom Trading (41%) si alti actionari.

Principalii competitori ai companiei sunt producatorii locali Scandic Distilleries, Prodal '94 si Alexandrion Group Romania.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fmcg,
zarea,
bauturi,
alcoolice,
ambra,
scandic
/actualitate/afaceri/afacerile-zarea-au-crescut-cu-12-in-s1-4804592
4804592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.