Afacerile AdePlast la 7 luni au scazut cu 9%

Postat la 13 august 2009 9 afişări

Cifra de afaceri a producatorului de materiale de constructii AdePlast s-a ridicat in primele sapte luni din acest an la 91% din cea inregistrata in perioada similara din 2008. Compania a inregistrat totusi in luna iulie venituri mai mari cu 6% fata de aceeasi luna a anului trecut.

"Luna de luna recuperam contractiile din iarna si primavara. Traim vremuri tulburi, afacerile fiind din ce in ce mai complicate pentru producatorii mici” a declarat Marcel Barbut, proprietarul companiei. Adeplast produse mortare adezive pentru placaje ceramice, gleturi, sape, pardoseli industriale si mortare mecanizate, vopsea si tencuieli decorative.

Compania a inceput in acest an sa exporte in Ungaria, fiind in negocieri cu mai multe companii din Ucraina si Bulgaria. "In aceste conditii nu vad de ce nu am spera ca la sfarsitul acestui an cifra de afaceria AdePlast sa nu inregistreze un plus fata de 2008”, a mai declarat Barbut. AdePlast a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 34 de milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constructii,
Adeplast,
vanzari,
mortare uscate
/actualitate/afaceri/afacerile-adeplast-la-7-luni-au-scazut-cu-9-4752004
4752004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.