Afaceri de 5,7 mil. euro pentru DTZ Echinox

Postat la 03 martie 2009 45 afişări

DTZ Echinox a anuntat o cifra de afaceri de 5.7 milioane de euro pentru 2008, realizand astfel o crestere de 35,7% comparativ cu 2007

Compania a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 4,25 milioane de euro, clasandu-se astfel pe pozitia a cincea in clasamentul companiilor de consultanta imobiliara prezente pe piata locala.

 

"Situatia dificila din industria imobiliara solicita asistenta profesionala de cea mai inalta clasa si o abordare proactiva a pietei. Sunt increzator in ceea ce priveste portofoliul actual de proiecte si clienti si am motive intemeiate sa cred ca va exista o cerere mai mare pentru serviciile noastre in urmatoarele noua luni”, a declara Tim Wilkinson, joint managing director al DTZ Echinox.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/afaceri-de-5-7-mil-euro-pentru-dtz-echinox-4014729
4014729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.