Advent plateste 40 milioane euro pentru apa Devin

Postat la 21 septembrie 2009 58 afişări

Fondul de investitii Advent International a anuntat ca a ajuns la un acord pentru achizitia a 82,1% din actiunile Devin, liderul pietei de ape minerale din Bulgaria, pentru care va plati 40 milioane euro, potrivit saptamanalului Kapital.

Advent International va obtine controlul asupra imbuteliatorului de apa minerala de la Soravia Group, o companie austriaca, ce a achizitionat Devin in 2005.

Printre companiile care au mai depus oferte pentru achizitia Devin se mai numara Argus Capital si Balkan Accession Fund.

Devin detine 30% din piata apelor minerale din Bulgaria si este prezenta pe piata romaneasca din 2008.

Fondul de investitii Advent detine in Romania doi producatori de medicamente, LaborMed si Terapia, dar si pe producatorul de vopsele Dufa Deutek si pe cel de blocuri ceramice si tigle Ceramica Iasi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Adven,
Devin,
investii,
/actualitate/afaceri/advent-plateste-40-milioane-euro-pentru-apa-devin-4917298
4917298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.