Adama va construi supermarketuri Plus pe terenurile detinute

Postat la 26 august 2009 122 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Adama, cunoscut in special pentru proiectele rezidentiale din cartierul Titan din Bucuresti, va construi, in Cluj – Napoca, un supermarket pentru operatorul de magazine de tip discount Plus

"Planurile noastre pentru Romania sunt de termen lung , prioritatile noastre nu s-au schimbat. Vom continua sa aducem unitati rezidentiale valoroase pe piata. Vom extinde aceasta colaborare (n.red. cu Plus) si in Brasov, Bucuresti si in toate orasele mari din Romania’’, a declarat David Flusberg, cofondator si presedinte al Adama.

Noul magazin Plus se va deschide pe strada Buna Ziua si va avea o suprafata totala de 1.400 de metri patrati, dintre care 1.100 mp vor fi alocati zonei de vanzare. Unitatea va avea 55 de locuri de parcare. "Magazinul pe care il dezvoltam acum este al doilea din Cluj si va face parte dintr-un program de expansiune nationala care se va continua in toate orasele mai mari de 15.000 de locuitori", a declarat Norbert Missbrandt, CEO la Plus Romania.

Adama detine terenuri in mai multe orase mari din tara si are in dezvoltare, in diferite etape, proiecte rezidentiale in Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi si Ploiesti. Compania este controlata de fondurile Tiger Global din America si Immoeast din Austria si detine pe plan local 45 de proiecte, destinate in special realizarii unor ansambluri rezidentiale

Reteaua Plus, parte a grupului german Tengelman, are in Romania 81 de magazine, primele fiind deschise in toamna anului 2006. Grupul german mai este prezent pe piata romaneasca prin intermediul retelei de bricolaj Obi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Adama,
Plus,
constructie
/actualitate/afaceri/adama-va-construi-supermarketuri-plus-pe-terenurile-detinute-4803714
4803714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.