Adama: Dezvoltatorii puternici ar prefera sa inghete proiectele decat sa mai reduca preturile

Postat la 09 septembrie 2009 12 afişări

Directorul de vanzari si marketing al Adama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte rezidentiale din Romania, considera ca preturile locuintelor nu mai pot scadea, oprirea proiectelor fiind o varianta mai buna.

"In opinia nostra, preturile pe real estate s-au redus atat de mult cat se putea, deja. De acum inainte, dezvoltatorii puternici ar prefera sa inghete proiectele decat sa mai reduca preturile", a declarat Asher Laxx, sales & marketing manager Adama.

Dezvoltatorul a a livrat circa 200 de apartamente in 2008 si va livra peste 500 pana la finalul acestui an, iar in acest moment sunt in constructie mai multe proiecte in Bucuresti, Iasi, Bacau si Ploiesti.

"Exista speculatii diverse privind programul Prima Casa, dar, intr-un mod realist, situatia putea fi mult mai neatractiva. In mod clar nu va dura pentru totdeauna, piata romaneacsa a ajuns la o maturitate la care atat scaderile cat si cresterile artificiale nu vor mai fi acceptate", a mai declarat reprezentantul Adama.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Adama,
preturi
/actualitate/afaceri/adama-dezvoltatorii-puternici-ar-prefera-sa-inghete-proiectele-decat-sa-mai-reduca-preturile-4876713
4876713
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.