Ada Roseti, numita Channel Director pentru Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia la Discovery

Postat la 23 iunie 2010 46 afişări

Ada Roseti, Channel Manager al Discovery Networks in Romania, a fost promovata, de la 1 iunie, in functia de Channel Director pentru Romania, Ungaria, Republica Ceha si Slovacia, urmand ca Dorota Zurkowska-Bytner sa ocupe pozitia de Country Manager Romania, informeaza un comunicat.

Dorota Zurkowska-Bytner, Vicepresident Ad Sales Discovery Networks Europa Centrala, a fost numita Country Manager pentru Romania si va colabora cu Katarzyna Kieli, General Manager, DNEC, pentru a dezvolta si implementa strategii adaptate pietei din Romania. Dorota va detine in continuare pozitia de Vicepresident Ad Sales, dar va raspunde si de coordonarea operatiunilor echipei locale, facilitand astfel realizarea unor proiecte mai ample.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
Ada Roseti,
Channel Director,
Discovery
/actualitate/afaceri/ada-roseti-numita-channel-director-pentru-romania-ungaria-republica-ceha-si-slovacia-la-discovery-6440839
6440839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.