Actavis îl numeşte pe Alexandru Banu în funcţia de director financiar

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 februarie 2012 171 afişări

Compania Actavis, numărul patru mondial în industria farmaceuticelor generice şi unul dintre liderii pieţei locale specializat în dezvoltarea, producţia şi comercializarea genericelor de înaltă clasă, anunţă numirea în funcţia de Director Financiar a lui Alexandru Banu, care îi succede în acest post lui Adrian Mitiriţă.

Alexandru Banu este absolvent al facultăţii de finanţe din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi are o experienţă de peste zece ani în industria farmaceutică. Alăturat Actavis la începutul acestui an, Banu a ocupat anterior funcţia de director financiar pentru România, Zona Adriatică, Balcani şi Ţările Baltice în cadrul companiei GlaxoSmithKline. De-a lungul cariei sale, Alexandru Banu a deţinut poziţii de top în companii de renume din sectorul farmaceutic din România, precum GlaxoSmithKline sau Abbot Laboratories.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/actavis-il-numeste-pe-alexandru-banu-in-functia-de-director-financiar-9196340
9196340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.